Ajoissa tarkastellaan vuoden 2019 verkkokaupan suuntauksia

Vuoden lopulla hotellialalla pyritään tulevaisuuteen yhdenmukaistamaan markkinointisuunnitelmansa uusiin ja tulevaisuuteen suuntautuviin suuntauksiin. Mitkä ovat uudet kuumat trendit? Ennen kuin tarkastelemme, mitä on tulossa, mainitaan ensin, että hotellien haltijat haluavat aina tietää, mitä seuraavaksi on, mutta jotkut pyrkivät omaksumaan uusia suuntauksia ilman, että heidän on sopeuduttava asianmukaisesti vallitseviin suuntauksiin. Online-junaan hyppäävien hotellien edut koostuvat suoremmista varauksista, joissa on korkeammat voittomarginaalit. Mutta ennen kuin menette uusia tapoja, on tärkeää hallita perusasiat asianmukaisesti ja hyödyntää hyväkseen jo olemassa olevia mahdollisuuksia.

Millennialit ja sukupolvi Z

Markkinoiden ostovoimaa hallitsevat nykyään Millennialit ja Generation Z, joiden osuus maailman työvoimasta on lähes 60 prosenttia vuoteen 2020 mennessä.

Millennialit haluavat löytää jotain ainutlaatuista ja henkilökohtaista ja viettää 70% enemmän kokemuksista ja kokemuksista kuin ostaa omaisuutta. Ns. Gen Z, joka tunnetaan myös nimellä käytännön sukupolvi, ei ole koskaan kokenut maailmaa ilman internetiä. Ne ovat aina verkossa ja ne ovat tottuneet saamaan välittömiä tuloksia ja palautetta. Lyhyillä tarkkailuajoilla ne vaativat nopean ja kivuttoman käyttökokemuksen.

Viesti on selvä: kokemus on kuningas. Onneksi hotellihuoneilla on suuri vaikutus asiakaskokemusten syntymiseen. Hotellit eivät saa unohtaa, että heidän hotellihuoneet ovat yksinään, että vain he ovat vastuussa oleskelukokemuksesta ja että vain he päättävät, miten muodostaa suhteet vieraan kanssa varauksen yhteydessä. Tämä on hotellien ainutlaatuinen etu online-myyntimerkkien yli.

Mobiilivaraukset räjähtävät. Jälleen kerran.

Kun latausnopeus on 10-20 kertaa nykyistä nopeampi, 5G: llä on valtava vaikutus mobiilikäyttäjien käyttäytymiseen ja odotuksiin. Video- ja laajennettu / virtuaalinen todellisuus (AR / VR) on helposti saatavilla. Tämä muuttaa hakua ennen varausta, koska potentiaaliset vieraat eivät voi vain saada vaikutelman valokuvien tai 360 asteen kiertueen, vaan käytännössä sijoittuvat hotellihuoneeseen.

Mobiilin ensimmäisen strategian on korvattava “mobiilivalmiita” lähestymistapa. Googlen Mobile First Index palkitsee hotelleja, jotka sijoittavat Mobile First -strategiaan, ja rangaistaan ​​hotelleja, joissa ei ole mobiilisivustoja. Yksikään hotelli ei voi varaa jättää mobiilikäyttäjiä huomiotta, sillä online-matkatoimistot (OTA) odottavat vain hyötyvänsä hotelleista, jotka eivät priorisoi Mobile First -strategiaa.

Bookassist-tilastot osoittavat, että jopa 60% hotellin verkkosivuston kävijöistä tulee matkapuhelimista (UK ja Irlanti). Varausluvut ovat myös nousseet voimakkaasti hotelleissa, joissa on mobiilioptimoidut sivustot. Vaikka tulot hallitsevat edelleen paljon työpöydän varauksia, mobiilivarausten tulot kasvavat nopeasti. Ja ei pidä koskaan unohtaa, että tapa varata vieraille ei aina käynnisty työpöydällä, vaan usein kulkee useiden asemien yli. Ne, jotka sivuuttavat mobiilin optimoinnin, tekevät sen omalla vastuullaan.

AR ja VR: laajennettu ja virtuaalinen todellisuus

5G: n käyttöönotto jatkaa laajennetun todellisuuden (AR) ja virtuaalitodellisuuden (VR) käytön laajentamista. Sitä vastoin kun VR korvaa todellisen maailman virtuaalilla ja vaatii kannettavia tekniikoita, kuten VR-kuulokkeet, AR täydentää todellista maailmaa asettamalla digitaaliset komponentit reaalimaailmaan, jonka käyttäjät voivat käyttää älypuhelimillaan. Tämä tekee AR: sta realistisemman määränpään hotellihuoneille.

Jotkut hotellit käyttävät jo AR: tä parantamaan esitteitään, jotka tulevat eloon, kun niitä skannataan älypuhelimella. AR-yhteensopivat seinäkartat antavat asiakkaille mahdollisuuden tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ennen lähtöä. AR: n avulla voit jopa laajentaa hotellin ympäristöä ja tehdä vierailustasi vieläkin nautittavampaa. Tämä on loistava tilaisuus hotelleille parantaa entisestään asiakkaiden kokemusta sekä ennen oleskelua että sen jälkeen.

Video hallitsee

Millennialit ja Gen Z pääsevät videon sisältöön useammin kuin muissa muodoissa. Tiedonsiirto videolla on myös paljon korkeampi, koska useimmat ihmiset haluavat katsoa jotakin kuin lukea jotain, tämä pätee erityisesti mobiililaitteisiin. YouTube ei ole missään tapauksessa maailman suurin hakukone. Ja ei vain YouTube – Facebook tuottaa myös keskimäärin 8 miljardia videokuvaa päivässä eikä sitä voida jättää huomiotta. 5G-videon tullessa on vielä tärkeämpää.

Siksi hotellien pitäisi nyt turvata liiketoimintaansa tulevaisuudessa investoimalla asiaankuuluviin, informatiivisiin ja viihdyttäviin videosisältöihin ja videomainontaan. Google arvioi, että vuoteen 2021 mennessä videot muodostavat 80% kaikista verkossa kulutetuista medioista. Video- ja videomainonnan luominen voi olla kalliimpaa kuin muu sisältö, mutta videoon investoimisen kustannukset ovat todennäköisesti huomattavasti nopeampia.

Chatbotit ja tekoäly (AI)

Yleisin keinotekoinen älykkyys (AI) matkalla on ns. Chatbots. Monilla hotelleilla on jo live-keskustelu portaaleillaan, mutta Chatbotsin automatisoidut vastaukset tarjoavat nopeamman vastauksen tavallisiin ongelmiin ja kysymyksiin, jolloin hotellin henkilökunta voi keskittyä tarjoamaan yksilöllistä apua.

Älykäs chat-botti pystyy parantamaan ajan kuluessa koneen oppimista, joka perustuu vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Tällä hetkellä suurin osa chatbotsista on edelleen tekstipohjaisia, ja tämä todennäköisesti muuttuu, kun kielikysymysten määrä kasvaa.

Seuraavia näkökohtia tulisi harkita chatbot-palvelua valittaessa:
Chatbotit voidaan integroida varausmoottorin API: eihin, jotta vieraat voivat asettaa hinnat ja käytettävissä olevat päivämäärät. Bookassist on jo tehnyt tällaisia ​​integraatioita (esimerkiksi Colossal Factoryn Chatbot Zoén kanssa).

– Kyky kouluttaa chatbotia lisäämällä henkilökohtaisia ​​kysymyksiä ja vastauksia
Monikieliset asetukset
Itseoppiminen koneen oppimisen avulla, joten chatbot voi parantaa
Saatavuus kaikissa laitetyypeissä
Mahdollisuus kytkeä live-chatiin tarvittaessa
Mahdollisuus järjestää myöhempi vastaus / muistutus, jos välitöntä vastausta ei ole mahdollista
Tärkeintä on kyky tarjota tietoa, joka voi helpottaa varauksen tekemistä
Digitaaliset kielen avustajat

Digitaaliset avustajat, kuten Amazonin Alexa, Googlen avustaja, Applen Siri ja Microsoft Cortana, näkevät suuria tuloja, sillä hotellialalla käytetään yhä enemmän kielten avustajia voidakseen parantaa vieraidensa kokemusta.

Hotellin huoneiden kielen avustajia ja esineiden internetiä (esine Internet) käytetään parantamaan hotellivieraiden kokemusta. Ääniohjauksen avulla huonetoiminnot voidaan mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiin, kuten Valaistus, lämmitys jne. Äänikomennoilla voidaan myös suunnitella herätys, toistaa suosikkilista, tilata huonepalvelu, pyytää pyyhkeitä ja raportoida tapahtumista. Vaikutus hyper-räätälöintiin ja asiakaspalveluun on huomattava.

Hotellissa, kuten Yotelissa, on jo käytössä AI-yhteensopivia robotteja, joissa on puheentunnistustekniikka, ja toivottaa vieraat tervetulleiksi, vastaavat yksinkertaisiin kysymyksiin ja tarjoavat huonepalvelun. Se on vielä hyvin varhainen, mutta lähivuosina voidaan odottaa joutuvan kohtaamaan paljon enemmän robotteja matkalla.

äänihaku

Äänihakua koskevat tilastot osoittavat dramaattista kehitystä. Comscorein mukaan vuoteen 2020 mennessä 50% hauista tehdään ääniohjelmalla. Mediaposin mukaan vuoteen 2020 mennessä noin 30% hauista tehdään ilman näyttöä. Ei ole epäilystäkään siitä, että perinteinen tekstipohjainen haku on vankka.

Ääniohjaukseen siirtyminen vaikuttaa digitaalisiin markkinoijiin, koska heidän on mukautettava SEO- ja sisältöstrategiaansa äänihakuun. Voit optimoida ääniohjelman todennäköisimpiä kyselyitä ensin. Voivatko potentiaaliset vieraat kysyä yleisiä kysymyksiä, jotka osoittavat, että he ovat todennäköisempiä varauksen tekemisen päätöksen alussa, vai onko kysyttävää, että ne ovat lähellä varauksen tekemistä? Seuraavaksi valmisteltavan sisällön on vastattava odotettuja kysymyksiä. Ovatko sisällönne keskustelevat ja pystyvät antamaan hyvän ja yksiselitteisen vastauksen?

Hyvin kirjoitettu FAQ-sivu on hyvä tapa valmistautua kielen hakuun. Muita keskeisiä aloja ovat kaavamerkinnän lisääminen sisältöön, jotta sisältö näkyy Googlen hakutulosten joukossa, sekä Google My Business -sivun ja mobiilikäyttöisen, nopeasti lataavan verkkosivuston optimointi.

Visuaalinen haku

Visuaalinen haku on ollut jo jonkin aikaa, mutta tämä hakuvaihtoehto on nyt yhä tärkeämpää, varsinkin kun on otettu käyttöön työkaluja, kuten Pinterest Lens ja Google Lens, joiden avulla käyttäjät voivat osoittaa älypuhelimen kohteeseen ja hakea tietoja siitä. Sitä voidaan myös etsiä tietokoneesta Google-kuvien kanssa napsauttamalla kameran kuvaketta hakukentässä.

Voidakseen olla valmiita siirtymään visuaaliseen hakuun hotellien on tarkasteltava visuaalisen sisällön strategiaa. Laadukkaat, miellyttävät ja mieluiten todella ainutlaatuiset kuvat, johdonmukainen esitys ja läsnäolo suurimmilla alustoilla, kuten Instagramilla ja Pinterestillä kaikilla alustoilla, ovat olennaisia ​​vaatimuksia.

Huomaa, että sinun on sekä tuotettava sisältöä että annettava ja ylläpidettävä sopivia kuvia. Jos löydät hyviä kuvia hotellistasi Instagramissa tai Pinterestissä, sinun pitäisi lähettää ne hotellin tilille ja pyytää valokuvien omistajalta lupaa käyttää sivustossasi olevia kuvia.

Mahdollisuus, että hotelli näkyy visuaalisessa haussa, ei rajoitu hotellin kuviin, vaan se tarjotaan koko asiakkaan matkan ajan. Käyttäjä, joka tutkii seuraavaa matkaa, voi nähdä korkealuokkaisen kuvan paikallisesta maamerkistä, joka on lisätty blogipostiin hotellin lähellä olevasta toiminnasta.

Uusien markkinoiden avaaminen – Kiina

Kiinalaisten matkailijoiden määrä Euroopassa kasvoi 65% vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla edelliseen vuoteen verrattuna. Kiinan kansalle myönnettyjen viisumien lisääntyminen matkustamaan Eurooppaan tekee tästä entistä selkeämmän: vuonna 2017 viisumien määrä oli lähes 2,5 miljoonaa, kun se viisi vuotta aikaisemmin oli 1,2 miljoonaa.

Ennen kuin päätät käsitellä Kiinan markkinoita, pidä mielessä, että yksittäiset matkustajat Kiinasta ovat harvinaisia, koska Kiinan yleisimpiä turisteja on tavallista järjestää viisumia ja matkanjärjestäjiä matkanjärjestäjältä.

Jos haluat käsitellä Kiinan markkinoita, etsiä vaihtoehtoja, jotka eivät vaadi suuria alkuinvestointeja. Esimerkkinä voidaan mainita esimerkiksi Wego-verkkotutkimusalusta, jolla on vahva läsnäolo Kiinassa ja joka on käytettävissäsi Bookassist Meta Searchin kautta. Jos näet ensin hyviä tuloksia, kannattaa harkita muita alustoja ja sijoittaa enemmän mainontaan näillä alustoilla ja lokalisoida sisältöä.

tunnistaminen tekniikka

Tunnustusteknologia on saavuttanut hotellit ja sitä käytetään yhä useammin räätälöinnin tehostamiseen ja parantamaan merkittävästi asiakkaiden palvelua. Tunnistustekniikka sisältää biometrisiä tunnisteita, kuten kasvojen tunnistusta, sormenjälkitunnistusta ja verkkokalvon skannausta.

Jotkut hotellit käyttävät jo tätä tekniikkaa luomaan sujuvamman vieraskokemuksen, kuten sormenjälkien pääsyn huoneeseen tai nopean kasvojentunnistuksen. Maailmassa, jossa kenelläkään ei ole enemmän aikaa, vieraat arvostavat yhä enemmän odotusaikojen vähenemistä. Tulevaisuuden hotelli käyttää tätä tekniikkaa yksilöimään kokemuksen ennennäkemättömälle tasolle.

lohkoketjua

Blockchain on erittäin turvallinen digitaalinen lähestymistapa tietojen muutoksiin ja tapahtumiin. Mies voi ajatella sitä kirjanpitokirjana, mutta jokaisen tietueen digitaalinen lohko on salattu, ja jokaisella seuraavalla lohkolla on linkki kirjanpidon kirjan aiempaan lohkoon sekä aikaleima ja tiedot tapahtumasta tai muutoksesta. Näitä tietolohkoja ei voi korvata, jolloin pysyvä, muuttumaton tietue on tehty ja tiedot ovat erittäin suojattuja.

Blockchain-teknologia on edelleen alkuvaiheessa massamarkkinoiden hyväksynnän osalta, mutta hotellialalla on jo ennustettavissa olevia sovelluksia. Esimerkiksi matkatoimisto luottaa useiden eri yritysten väliseen tiedonvaihtoon. Blockchain-tekniikka voi tehdä tämän asiakastietojen käyttämisestä ja tallentamisesta paljon turvallisempaa, luotettavampaa ja saumattomampaa, parantaa matkakokemusta ja antaa vieraille turvallisuuden tunteen varauksissaan ja henkilötietojensa jakamisessa.

Ongelma on edelleen markkinoiden hyväksyntä. Blockchain ei ole ilmainen, eikä se ole varmasti nopeaa tapahtumien nopeuden kannalta. Teknologia on kasvussa, mutta sitä on käytettävä laajasti, jotta siitä tulisi vaihtoehto teollisuudelle.

Out vanhojen menetelmien onnistumisen mittaamiseen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *