Original Sokos Hotel Ilves Tampere houkuttelee välittömästi huomiota. Näet moderni hotellikompleksi ja tiedät, että olet järjestänyt oikean varauksen. Voit odottaa motivoidun ryhmän, joka on mielellään sinulle. Myös erityisiä pyyntöjä ja tiedusteluja ei ole ongelma. Tässä asuu hänen ammattinsa, jota voidaan melkein kutsua kutsumukseksi. Loppujen lopuksi lämpö, ​​luotettavuus ja sitoutuminen ovat jokaisen hotellin sielu.

Lisäksi voit odottaa talon rakastavaa sisustusta. Kokonaisvaltainen käsite on johdonmukainen ja koordinoitu pienimpään yksityiskohtiin. Nämä hienovaraisuudet puhuvat vieraiden arvosta, eivätkä ne piilota sinulta.
Oma ravintola tekee tuoretta, modernia ja ennen kaikkea maukasta keittiötä. Ole innostunut laaja-valikosta tai voit saada aterian suosituksen sopivan pöytäjuoman kanssa. Jopa runsas aamiaisbuffet on visuaalisesti ilo silmille. Jokainen maku löytää oikean, ja muuttuva valikoima mobilisoi makuhermoja.

Yön pöllöt eivät saisi jättää käyntiä baarissa. Ei vain cocktaileja ja pitkät juomat ovat todellinen löytö, erityinen tunnelma on syy vierailla.
Jos haluat olla aktiivinen, Original Sokos Hotel Ilves Tampere tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä niin. Kuntosali, uima-allas tai sauna – valinta on sinun. Tietenkin voit myös käydä retkiä tai retkiä. Kysy vain vastaanotosta. Ne ovat aina mielellään neuvoja ja yksi tai muu arvokas kärki on tietysti mukana.
Voit matkustaa mukavasti omalla autollasi. Pysäköintipaikat varmasti taataan. Vaihtoehtoisesti julkinen liikenneverkko on hyvin kehittynyt, joten voit yhtä helposti päästä takaisin bussilla tai junalla.Perheystävällinen hotelli, vaikka nuorinkin tuntuu hyviltä käsiltä, ​​kun taas vanhemmat voivat nauttia jostakin hyvin ansaitusta lepoajasta.

Kuten näet, hotelli Tampere on eklektinen, moderni, avoin ja näkemisen arvoinen.