Hotellin keskeinen sijainti Oulu ei ole ainoa syy, joka tekee talosta houkuttelevan vieraille. Lisäksi huomaavainen kävijä voi odottaa lämpimästi tervetulleeksi, parasta palvelua ja tietenkin tuottoisaa hintarakennetta. Tämä kokonaispaketti puhuu puolestaan ​​ja takaa vilkas vastaus. Aikana syntyi tyytyväinen asiakaskunta, joka aina haluaa viettää lomansa Oulu Hotelli Apartments.

Ehkä seuraat tätä esimerkkiä, ja sinäkin pian tuntuu hyvin huolta ja palveli ensiluokkaista. Huoneet ovat ystävällisiä ja tyylikkäästi sisustettuja ja korkeatasoisia. Tietenkin suosittu huonepalvelu ja kätevä myöhäinen uloskirjautuminen ovat käytettävissä. Hotellin ravintolassa on tarjolla monipuolinen keittiö, joka ei jätä mitään toivomisen varaa.

Kokeile laajaa valikkoa ja anna itsesi hemmotella kulinaarisia herkkuja.
Koko joukkue on siellä vieraille ja yksittäisiä pyyntöjä käsitellään tietenkin nopeasti. Myös pienet extrat eivät ole ongelma. Tämä ystävällinen tunnelma erottaa Oulu Hotelli Apartments kilpailusta. Lapsiperheet tuntevat olonsa kotoisaksi. Jopa pienet voivat odottaa laajaa viihdeohjelmaa, joten voit rentoutua hieman.

Onko kuntosali käytettävissä tai haluat rentouttavan hieronnan tai saunan? Jokainen maku tulee kustannuksellaan, joten tarpeettomia kompromisseja ei tarvita. Tunne hyvin, viihdy ja nauti tästä mukavuudesta. Tämä korkealaatuinen kysyntä puhuu talosta.

Odotan unohtumattomia päiviä uudessa suosikkihotellissasi. Vierailu kannattaa joka kaudella. Voit saapua rentoon ja tehdä varaus kätevästi verkossa. Tietenkin saat vahvistuksen nopeasti. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen henkilökuntaan ympäri vuorokauden. Tulet nopeasti ymmärtämään, että oikeassa hotellissa oleva loma on jo suuri panos haluttuun lepoon.