Jos minun piti päättää nyt, päätän taas saman Radisson Blu Hotel Oulu. Täällä on niin paljon löytöjä. Oikeastaan ​​enemmän kuin odotin. Ja niin Radisson Blu Hotel Oulu on enemmän kuin hyvä paikka. Alusta tuntui, että olin hyvissä käsissä. Palvelua voidaan nähdä kaikin tavoin. En koskaan tuntenut, että minulla ei ollut mitään vastauksia. Tietenkin tämä teki myös paljon helpommaksi löytää kaikki heti. Ja minä olen oikeastaan ​​joku, jonka on kysyttävä kahdesti.

Hotellin kauniit puolet saatoin tutustua myös toiselle puolelle. Kun löysin klubin, olin iloisesti yllättynyt. Se ei edes maksa minulle pääsyä. Kaikki oli osallistavaa. Mitä paremmin. Joten minulla oli tarpeeksi mahdollisuuksia todistaa onni. Ja vaikka lähdin klubista pienellä voitolla, se oli hyvä tunne, joka jäi jäljelle.

Kuten kaikilla hyvillä tunteilla, pystyin kokeilemaan tulosta muualla. Kuten kuntosalilla. Kuten nimi kertoo, tämä on huippu-urheilualue. Kokeile vain mitä siellä on. Juoksumattoista tärinälevyyn. Kun se tulee sovittamaan, ei ole mitään keinoa sen ympärillä. Sen lisäksi voisin käyttää enemmän valtaa ilman aikaa. Mikä oli tärkeää että en voinut sanoa mitään aamiaisbuffet. Kaikesta muualta etukäteen oli lentolehtisiä. Joten minulla oli aina hyvä tunne aloittaa päivä hyvin lepopäiväisenä. Ei vain siksi, että käytin myöhäistä check-outiä loman lopussa.