Nizzan päivän lomalla ei tarvitse olla harvinaista. Usein riittää, jos oikea hotelli oli varattu Lahti. Ja onneksi olen tehnyt kaiken oikein Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone varauksella. Päätin alusta alkaen Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, jossa onkuntosali. Tämä oli minulle erityisen aktiivinen urheilija. Samaan aikaan haluan myös olla paljon erilaisia ​​päivän aikana. Ja taas, en ollut pettynyt. Voisin vielä löytää hotellin kauniit puolet. Vaikka minua häiritsi rikkaan aamiaisbuffet, mutta hyvinvointialuetta voitiin myös nähdä.

Lisäksi minulle oli suuri ilo nähdä kuinka avoin aula on. Istu alas ja nauti. Hotellin ystävällinen henkilökunta Lahti hymyilee joskus, joten ei ole vaikeaa saada hyvää tunnelmaa. Hotellin huoneet toivat myös paljon tunnelmaa. Vaikka minulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä tarjottiin muissa huoneissa, mutta minulla oli paljon.Se alkoi pienellä kosketuksella sängylleni ja ylimääräisellä kylpyhuoneella. Minulla oli myös pääsy kylpyammeeseen. Siitä huolimatta lähdin Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone hyvin lepäämään. Tämä johtui pääasiassa myöhäisestä uloskirjautumisesta. Hotellin nykyinen yleinen tunne Lahti ei voisi olla parempi.