Loma- tai liikematka, molemmat liittyvät hyvä hotelli. Tämän pitäisi tarjota miellyttävä ilmapiiri ja ihanteellisesti keskellä kaupunkia.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa kaikki nämä edut, se on aivan kaupungin keskustassa. Tämä keskeinen sijainti mahdollistaa kaupungin ja ympäröivän alueen tutustumisen mukavasti ja rauhallisesti. Ota aikaa käydä kaupungin nähtävyyksissä. Lähellä hotellia löydät ostosmahdollisuuksia, ostoskeskuksia ja ravintoloita.

Saapuessasi sinua tervehti lämpimästi vastaanottoon milloin tahansa päivällä tai yöllä.

Kaikki työntekijät ovat käytettävissä neuvomaan sinua erikseen kaikissa kysymyksissä. Ja kuten sanonta kuuluu, ensimmäinen vaikutelma on aina oikea. Aula on tilava kauniit nojatuolit kutsuvat sinut viipymään.

Jos et ole tilannut tilausta, voit nyt valita huoneesi. Solo Sokos Hotel Torni Tampere: ssa on Tampere huonetta, joista Tampere yhden ja Tampere hengen. Tietenkin lapsiperheet ovat myös erittäin tervetulleita. Jokainen huone voidaan päivittää pinnasängyllä. Pienikinkin vieraiden pitäisi tuntea olonsa mukavaksi. Sopeudumme vieraillemme ja ne ovat vielä niin pieniä. Autolla saapuvat vieraat voivat pysäköidä autoja hotellin pysäköintialueella. Koska hotelli on myös erittäin helppo päästä rautatieasemalta esikaupunkijuna, et välttämättä tarvitse autoa.

Ravintolan kulinaariseen hyvinvointiin kuuluu erinomainen keittiö, jossa on kansainvälisiä ja paikallisia ruokia. Illan yöpöydälle myöhemmällä hetkellä kaikki vieraat ovat hyvin kalustettu baari. Anna päivän loppua kaikkine kauniine vaikutelmineen hyvän lasillisen päälle.