Vastuuvapauslauseke – oikeudellinen huomautus
1. Vastuunrajoitus
Tämän sivuston sisältö on luotu mahdollisimman huolellisesti. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan ota vastuuta tarjotun sisällön tarkkuudesta, täydellisyydestä ja ajantasaisuudesta. Sivuston sisällön käyttö on käyttäjän omalla vastuulla. Nimityksellä merkityt maksut vastaavat vastaavan tekijän mielipidettä eikä aina palveluntarjoajan mielipidettä. Palveluntarjoajan verkkosivuston puhtaalla käytöllä ei ole käyttäjän ja palveluntarjoajan välistä sopimussuhdetta.

2. Ulkoiset linkit
Tämä sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoihin (“ulkoiset linkit”). Nämä sivustot ovat vastuussa operaattorilta. Palveluntarjoaja on tarkistanut ulkoisen sisällön ulkoisten linkkien ensimmäisestä linkittämisestä selvittääkseen, onko olemassa laillisia rikkomuksia.

Tuolloin rikkomukset eivät olleet ilmeisiä. Palveluntarjoaja ei vaikuta linkitettyjen sivujen nykyiseen ja tulevaan suunnitteluun ja sisältöön. Ulkoisten linkkien asettaminen ei tarkoita sitä, että palveluntarjoaja hyväksyy linkin tai viitteen takana olevan sisällön. Ulkoisten linkkien jatkuva valvonta ei ole kohtuullista palveluntarjoajalle ilman konkreettisia todisteita laillisista rikkomisista. Oikeudellisten rikkomusten tapauksessa tällaiset ulkoiset linkit poistetaan kuitenkin välittömästi.

3. Tekijänoikeudet ja niihin liittyvät tekijänoikeudet
Sivustolla julkaistua sisältöä koskevat Saksan tekijänoikeudet ja niihin liittyvät tekijänoikeudet. Kaikki tekijät, joita ei ole sallittu Saksan tekijänoikeus- ja tekijänoikeuslaissa, edellyttävät palveluntarjoajan tai tekijänoikeuden haltijan etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tämä koskee erityisesti kopiointia, muokkaamista, kääntämistä, tallennusta, käsittelyä tai

Sisällön toistaminen tietokannoissa tai muissa sähköisissä välineissä ja järjestelmissä. Kolmansien osapuolten sisältö ja oikeudet on merkitty sellaisiksi. Yksilöllisen sisällön tai täydellisten sivujen luvaton päällekkäisyys tai siirtäminen ei ole sallittua ja rangaistavaa. Vain kopioiden ja latausten tuottaminen henkilökohtaiseen, yksityiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön on sallittua.

Tämän verkkosivuston esittäminen ulkoisissa kehyksissä on sallittua vain kirjallisella luvalla.

4. Tietosuojakäytäntö
yksityisyyden suoja
Alla haluamme kertoa teille tietosuojakäytännöistämme. Täältä löydät tietoa henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä verkkosivustomme käytössä. Noudatamme Saksan sovellettavaa tietosuojalakia. Voit hakea tämän lausunnon milloin tahansa verkkosivuillamme.

Korostamme nimenomaisesti, että Internetissä tapahtuvassa tiedonsiirrossa (esimerkiksi sähköpostitse tapahtuvassa viestinnässä) on turvallisuusvajeita, eikä niitä voida täysin suojata kolmansien osapuolten pääsystä.

Jäljennössämme olevien yhteystietojen käyttäminen kaupalliseen mainontaan ei ole nimenomaisesti toivottavaa, ellei aikaisemmin ole antanut kirjallista suostumustamme tai jos meillä on jo liikesuhde. Palveluntarjoaja ja kaikki tässä sivustossa mainitut henkilöt vastustavat tällöin tietojensa kaupallista käyttöä ja julkistamista.

Henkilötiedot

Voit vierailla sivustossamme tarjoamatta henkilökohtaisia ​​tietoja. Siltä osin kuin henkilötietoja (kuten nimeä, osoitetta tai sähköpostiosoitetta) kerätään sivuillamme, tämä tehdään mahdollisimman paljon vapaaehtoisesti. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Sikäli kuin sopimussuhde on luotu sinuun ja meihin, suunniteltu tai muokattu sisällön suhteen tai lähetät meille pyynnön, keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi siinä määrin kuin on tarpeen näihin tarkoituksiin (varastotiedot).

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja niin pitkälle kuin mahdollista, jotta voit käyttää sivustoa (käyttötiedot). Kaikki henkilötiedot tallennetaan vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoitukseen (pyynnön käsittely tai sopimuksen täyttäminen).

Tällöin otetaan huomioon vero- ja kaupalliset säilytysajat. Toimivaltaisten viranomaisten pyynnöstä voimme antaa tietoja näistä tiedoista (varastotiedot) yksittäistapauksissa, mikäli tämä on tarpeen lainvalvonnan, turvallisuuden, perustuslaillisten viranomaisten tai sotilaallisen suojauspalvelun lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi tai immateriaalioikeuksien noudattamisen varmistamiseksi.

kommentointiominaisuudet
Kommentaaritoiminnon puitteissa keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja (esim. Nimi, sähköposti) osana kommenttisi panoksesta vain siinä määrin kuin olet ilmoittanut meille. Kun kommentti julkaistaan, antamasi sähköpostiosoite tallennetaan, mutta sitä ei julkaista. Nimesi julkaistaan, jos et kirjoittanut alias.

Facebook-laajennuksen tietosuojalausunto (“Like”)

Tämä sivusto käyttää laajennuksia Facebook.com-palveluntarjoajalta, jonka tarjoavat yritys Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304 Yhdysvalloissa. Verkkosivustomme käyttäjät, joille on asennettu Facebook-laajennus (“Like” -painike), ilmoitetaan täten, että laajennus muodostaa yhteyden Facebookiin, jolloin lähetys tehdään selaimeesi, jotta laajennus avautuu sivusto tulee näkyviin.

Lisäksi lähetettyjen tietojen käyttäminen Facebook-palvelimelle, joka sisältää tietoja sivustosi käynneistä kotisivullemme. Kirjautuneille Facebook-käyttäjille tämä johtaa siihen, että käyttötiedot määritetään henkilökohtaiselle Facebook-tilillesi.

Heti kun käytät aktiivisesti Facebook-laajennusta kirjautuneena Facebook-käyttäjänä (esimerkiksi klikkaamalla “Like” -painiketta tai käyttämällä kommenttitoimintoa), nämä tiedot siirretään Facebook-tilillesi ja julkaistaan. Voit tehdä tämän vain kirjautumalla ulos Facebook-tilistäsi.
Lisätietoja Facebookin tietojen käytöstä on tietosuojaa koskevissa säännöksissä Facebookissa osoitteessa http://de-de.facebook.com/policy.php.

Google Analyticsin web-analytiikkapalvelun tietosuojakäytäntö

Tämä sivusto käyttää Google Inc: n (“Google”) tarjoamaa Google Analytics -palvelua. Google Analytics käyttää ns. Evästeitä, tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat sivuston käytön analysoinnin. Evästeen tuottamat tiedot tämän sivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne.

Olemme aktivoineet IP-nimettömyyden. Googlen IP-osoite tällä sivustolla on siten lyhennetty etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Tämän verkkosivuston operaattorin puolesta Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä, laatiakseen verkkosivuston toimintaa koskevia raportteja ja tarjoamalla verkkosivuston ylläpitäjälle muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja.

Google Analyticsin toimittamaa IP-osoitetta osana Google Analyticsia ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen selaimen ohjelmiston vastaavalla asetuksella; huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja kokonaan. Lisäksi voit estää Googlen saamasta evästeen tuottamista tiedoista, jotka liittyvät sivuston käyttöön (mukaan lukien IP-osoitteesi) ja Googlen suorittamiin tietoihin, kun lataat selaimen laajennuksen, joka on käytettävissä seuraavassa linkissä ja asenna: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi

Tietosuojatiedot Google Adsense Web Advertising Service -palveluun
Tämä sivusto käyttää Google Adsenseä, joka on Googlen Inc.:n (“Google”) web-mainontapalvelu. Google Adsense käyttää ns. “Evästeitä” (tekstitiedostoja), jotka on tallennettu tietokoneellesi ja joiden avulla voit analysoida sivuston käyttöä. Google Adsense käyttää myös ns. “Web-majakoita” (pieni näkymätön grafiikka) tietojen keräämiseksi. Käyttämällä web-majakkaa voidaan tallentaa ja kerätä yksinkertaisia ​​toimintoja, kuten kävijäliikennettä verkkosivustolla. Evästeen ja / tai web-majakan tuottamat tiedot tämän sivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään Googlelle Yhdysvaltojen palvelimille ja tallentavat ne.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä mainonnassa, laatiakseen verkkosivustojen toimintaa ja verkkosivustojen ylläpitäjien mainoksia sekä tarjoamaan muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki sitä edellyttää tai jos kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen puolesta.

Google ei yhdistä IP-osoitettasi missään tapauksessa muihin Google-tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen kiintolevylle ja web-merkkien näyttämisen selaimen asetuksissa valitsemalla “Älä hyväksy evästeitä” (MS Internet Explorerissa siirry kohtaan “Työkalut> Internet-asetukset> Yksityisyys> Asetukset” Firefoxissa “Työkalut> Asetukset> Tietosuoja> Evästeet”); Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän, et ehkä voi käyttää tämän sivuston kaikkia toimintoja. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja edellä kuvatulla tavalla ja tarkoituksiin.

Google Plus -verkoston tietosuojakäytäntö

Tämä sivusto käyttää Google Inc: n hallinnoiman Google Plus -verkoston ns. G +1-painiketta, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat (“Google”). Painike voidaan tunnistaa merkillä “G +1”. Jos olet rekisteröitynyt Google Plusiin, voit käyttää G +1 -painiketta ilmaisemalla kiinnostukseni verkkosivustollemme ja jakaa sisältöä verkkosivustostamme Google Plus -palvelussa. Tällöin Google tallentaa sekä tiedot, jotka olet antanut “G + 1”: lle, mihin tahansa sisältöön ja katsomasi sivun tietoihin.

“G + 1” voi näkyä yhdessä nimesi kanssa (mikäli mahdollista myös valokuvalla – jos saatavilla) Google Plusissa muissa Googlen palveluissa, kuten Google-haussa tai Google-profiilissasi.
Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä Googlen tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä oikeutesi tässä suhteessa ja asetusten määrittäminen yksityisyyden suojaamiseksi löytyvät Googlen tietosuojakäytännöstä:

https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Yksityisyydensuoja web-viestipalvelun twitter.com käyttöä varten
Olemme myös integroineet web-viestipalvelun twitter.com verkkosivuillamme. Tämän tarjoaa Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.

Twitter tarjoaa ns. Voit siis julkaista 140 merkin pituisia viestejä verkkosivuilla olevilla linkeillä omassa Twitter-tilissäan. Jos käytät Twitterin “Tweet” -toimintoa verkkosivuillamme, vastaava sivusto liitetään tilillesi Twitterissä, jossa se voidaan julkistaa. Tällöin tiedot lähetetään myös Twitteriin.

Emme ole tietoisia lähetettyjen tietojen sisällöstä ja Twitterin käytöstä. Lisätietoja on Twitterin tietosuojakäytännössä: http://twitter.com/privacy
Twitter antaa sinulle mahdollisuuden asettaa omat tietosuoja-asetukset täältä: http://twitter.com/account/settings.

oikea
Sinulla on oikeus milloin tahansa kysyä henkilöstä kerättyjä tietoja maksutta ja viipymättä. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilökohtaisten tietojen käyttöön tulevaisuudessa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä palveluntarjoajaan osoitetiedoissa.

5. Erityiset käyttöehdot
Sikäli kuin tämän sivuston yksittäisiä käyttötarkoituksia koskevat erityisehdot poikkeavat edellä mainituista numeroista 1–4, tämä on nimenomaisesti mainittu sopivassa paikassa. Tässä tapauksessa erityiset käyttöedellytykset koskevat kussakin yksittäistapauksessa.